A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання голови селищної ради з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Вітання голови селищної ради з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав Сьогодні, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав. В «афганській» війні самовідданість, мужність і героїзм виявили українці – офіцери та солдати. Багато з них не повернулося до родин, до коханих. Ми пам’ятаємо про них!

16:50 15.02.2018

В ДНЗ "Веселка" гостювала українська казка

В ДНЗ "Веселка" гостювала українська казка

В січні, під час канікулярного періоду, дошкільнята ДНЗ «Веселка»  мали можливість побувати в чарівному світі українських казок. Фестиваль «В гостях в української казки» був спрямований на розкриття творчого потенціалу, формування вміння розуміти і використовувати мову міміки і жестів, вдосконалення комунікативного мовлення.

08:16 09.02.2018

Обговорювали стан та розвиток селища

Обговорювали стан та розвиток селища

6 лютого головою Чечельницької райдержадміністрації Сергієм Пустовим та головою Чечельницької районної ради Сергієм П’яніщуком, спільно з головою Чечельницької селищної ради Світланою Палісікою було здійснено огляд та комплексний аналіз соціально-економічного стану Чечельницької громади, а також  визначали важелі його розвитку.

19:45 08.02.2018

ДНЗ "Калинка": захід "Я люблю Україну"

ДНЗ "Калинка": захід "Я люблю Україну"

Ми живемо в Україні, в краю, невимовно багатому на чарівні кольори і краєвиди, на дивовижні пісні, на чудову милозвучну мову, якою можна передати все на світі, описати красу і велич рідного краю. Рідною українською мовою можна висловити найпотаємніші почуття і думи, мрії кожної людини.

08:48 08.02.2018

19 позачергова сесія 7 скликання

19 позачергова сесія 7 скликання

2 лютого відбулась 19 позачергова сесія 7 скликання Чечельницької селищної ради. Основні питання, що виносились на порядок денний стосувались подальшої роботи КП «Чечельник-Комунсервіс».

16:55 05.02.2018

Дбають про безпечне життя малечі

Дбають про безпечне життя малечі

Тиждень безпеки дитини у ДНЗ "Калинка" є формою систематизації знань дітей про безпечну поведінку й довкілля. Діти мають дізнаватися про правила безпечної поведінки і від педагогів, і від батьків. Тому комплексна робота передбачає взаємодію всіх учасників освітнього процесу Навчання дітей дошкільного віку безпечної поведінки не має обмежуватися лише засвоєнням ними норм і правил. Така робота спрямовується на усталення свідомої обачності у малят, навичок орієнтування та швидкого реагування за надзвичайних ситуацій.

10:05 05.02.2018

Малюкам про Червону книгу України

Малюкам про Червону книгу України

2 лютого працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреаційного благоустрою НПП «Кармелюкове Поділля» (Вінницька обл.) організували та провели екологічну гру «Знайомство з «Червоною книгою» для вихованців дошкільного навчального закладу «Веселка» смт. Чечельник. 

07:40 04.02.2018

Заняття "Лялька-оберіг" у ДНЗ "Калинка"

Заняття "Лялька-оберіг" у ДНЗ "Калинка"

В Комунальному дошкільному навчальному закладі ясла-садок «Калинка» Чечельницької селищної ради було проведено майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки. Усі педагоги мали змогу долучилися до народних традицій та виготовити традиційні українські сувеніри своїми руками. Зупинились на виготовлені ляльок-мотанок. Майстер-клас підготувала і проводила музичний керівник Шепітко Світлана Іллівна.

08:53 02.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь